Μαθηματικά Δημοτικής

Current Status
Not Enrolled
Price
300,00 €
Get Started

Το πρόγραμμα προετοιμασίας για το μάθημα των ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ  είναι  οργανωμένο σε Μαθήματα /Ενότητες με βάση τον πίνακα προδιαγραφών της Υπηρεσίας Εξετάσεων, ώστε να αναπτυχθεί και να καλλιεργηθεί η γνώση του περιεχομένου και η παιδαγωγική γνώση του εκπαιδευτικού, για τη διδασκαλία των μαθηματικών – ΑΡΙΘΜΟΙ, ΠΡΑΞΕΙΣ, ΑΛΓΕΒΡΑ, ΜΕΤΡΗΣΗ, ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ – στο Δημοτικό σχολείο.

 

Κάθε μάθημα είναι  οργανωμένο με τρόπο ώστε  με συστηματική εργασία ανά 2 βδομάδες ή 1 βδομάδα σε κάποια μαθήματα,  να καλύπτεται σταδιακά και συστηματικά όλο το περιεχόμενο. Το υλικό κάθε μαθήματος έχει δημιουργηθεί  ειδικά για τις ανάγκες των εξετάσεων για  τον κατάλογο διορισίμων από έμπειρους εκπαιδευτές στα μαθηματικά και κυκλοφορεί  πρώτη φορά από την SIGROW.

 

Το πρόγραμμα θα αρχίσει από τις 24 Απριλίου  του 2023 και στο μεγαλύτερο μέρος του θα τρέχει ασύγχρονα μέσω  της εύχρηστης πλατφόρμας Esigrow, δίνοντας στους χρήστες την ευκαιρία να  μελετούν  διαδραστικά με τη χρήση της πλατφόρμας ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκονται.

 

Κάθε μάθημα περιέχει  παρουσίαση  που καλύπτει με απλό και κατανοητό τρόπο το περιεχόμενο του κάθε μαθήματος/θέματος και των βασικών σημείων του, παραδείγματα  δραστηριοτήτων/σεναρίων διδασκαλίας και μαθηματικών ασκήσεων με αναλυτική παρουσίαση τρόπων επίλυσής τους. Επίσης  περιλαμβάνει πλήθος δραστηριοτήτων και μαθηματικών ασκήσεων τις οποίες  ο χρήστης μπορεί να επιλύσει και να ελέγξει άμεσα την ορθότητα των απαντήσεων του μέσα από τις προτεινόμενες λύσεις που δίνονται.  Να σημειωθεί ότι ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα για  εξάσκηση και επανάληψη  με την επίλυση ασκήσεων κλειστού τύπου όσες φορές επιθυμεί.

 

Φόρουμ επικοινωνίας, συζήτησης και επίλυσης αποριών

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
error: Content is protected !!