ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΔΟΚΙΜΙΑ ΔΙΟΡΙΣΙΜΩΝ

Η SiGROW σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί στις ανάγκες των  εκπαιδευτικών που  θα παρακαθίσουν στις εξετάσεις των διορισίμων,  σε συνεργασία με πολύ έμπειρους εκπαιδευτές, συγγραφείς βοηθημάτων και πρώην θεματοθέτες, ετοίμασε και προσφέρει ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΔΟΚΙΜΙΑ (Mock  Exams).

Τα ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΔΟΚΙΜΙΑ (Mock Exams) έχουν δημιουργηθεί  σύμφωνα με τους πίνακες προδιαγραφών και με βάση τη δομή και το επίπεδο των δοκιμίων των προηγουμένων εξετάσεων (2021, 2019, 2017).

Τα ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΔΟΚΙΜΙΑ (Mock Exams) προσφέρονται σε πακέτα  που περιέχουν αριθμό  ONLINE ΔΟΚΙΜΙΩΝ στη μαθησιακή πλατφόρμα ESiGROW και μπαίνουν σταδιακά ώστε να έχετε το χρόνο να λύσετε και να μελετήσετε τα θέματα που θίγονται σε κάθε ένα από τα δοκίμιο. Με την αγορά τους θα έχετε 24ώρη πρόσβαση στη μαθησιακή πλατφόρμα, για να λύσετε τα δοκίμια  όσες φορές θέλετε και να ελέγξετε τις απαντήσεις μέσω των λύσεων που προσφέρονται από την πλατφόρμα.

 

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΔΟΚΙΜΙΑ (Mock Exams)  που διατίθενται

 

ΚΟΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

 

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ (κοινό):   €50
Περιλαμβάνει 8  online Δοκιμαστικά Εξεταστικά Δοκίμια  στο θέμα ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ στο οποίο εξετάζονται όλοι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων. Τα δοκίμια έχουν ετοιμαστεί από τη συγγραφέα του βιβλίου «Δεξιότητες Εκπαιδευτικών στο Σύγχρονο Σχολείο» Δρ. Σταυρούλα Βαλιαντή.

 

ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΓΛΩΣΣΑ (κοινό):   €35
Περιλαμβάνει 3 ολοκληρωμένα  3ώρα Online Δοκιμαστικά Εξεταστικά  στο θέμα ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ στο οποίο εξετάζονται όλοι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων.  Τα δοκίμια ετοίμασε και επιμελήθηκε η έμπειρη  φιλόλογος με επιτυχία στις συγκεκριμένες εξετάσεις και συγγραφέας του Βοηθήματος για  διορισίμους με τίτλο
«Γνώση Νέας Ελληνικής Γλώσσας», Θεοδοσία Καλλούσια.

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ                                                             

Περιλαμβάνει Online Δοκιμαστικά Εξεταστικά Δοκίμια  Μαθηματικών Δημοτικής  με ασκήσεις μαθηματικής γνώσης και ασκήσεις διδακτικής και μεθοδολογίας των μαθηματικών δημοτικής. Τα δοκίμια συνέγραψε ομάδα από  προσοντούχους και  έμπειρους εκπαιδευτές.

Πακέτο 1: 5 Online Δοκιμαστικά Εξεταστικά Δοκίμια  Μαθηματικών Δημοτικής  €50

Πακέτο 2: 10 Online Δοκιμαστικά Εξεταστικά Δοκίμια  Μαθηματικών Δημοτικής  €80  (Στο πακέτο αυτό περιλαμβάνονται τα τεστ του πακέτου 1)

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ  €45 (ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟ 18/9)

Περιλαμβάνει 3 Online Δοκιμαστικά Εξεταστικά Δοκίμια  Ελληνικών  Δημοτικής τα οποία στηρίζονται στη φιλοσοφία και τη δομή των δοκιμίων των προηγούμενων εξετάσεων (2021, 2019, 2017).  Τα δοκίμια έχουν δημιουργηθεί με προσοχή και υπευθυνότητα από εκπαιδευτές με ειδίκευση στον χώρο της γλωσσολογίας και με  χρόνια εμπειρίας στον χώρο της δημοτικής εκπαίδευσης και τη διδακτική της γλώσσας όπως έχει διαμορφωθεί στα Νέα Αναλυτικά Προγράμματα.

 

ΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΗΣ €50

Περιλαμβάνει 4 Online Δοκιμαστικά Εξεταστικά Δοκίμια   για τις εξετάσεις Διορισίμων Μέσης Εκπαίδευσης στα Μαθηματικά. Τα δοκίμια συνέγραψε και επιμελήθηκε ο μαθηματικός και συγγραφέας του βιβλίου «Μαθηματικά για τις Εξετάσεις Διορισίμων Μέσης Εκπαίδευσης» Άδωνις Κυριάκου και αποτελούν μία εξαιρετική δουλειά που στηρίζεται στην πολύχρονη επαγγελματική διδακτική εμπειρία και την επιστημοσύνη.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ / ΕΜΠΟΡΙΚΑ (ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ)  €60 (ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟ 18/9)

Περιλαμβάνει 2 Πακέτα  Online Δοκιμαστικών Εξεταστικών Δοκιμίων   για τα 4 γνωστικά αντικείμενα (Λογιστική, Εμπορικά-Μάρκετινγκ, Πολιτική Οικονομία, Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων) που εξετάζονται  για το κλάδο των οικονομολόγων (Σύνολο 8 τεστ). Τα δοκίμια συνέγραψε και επιμελήθηκε ο έμπειρος Οικονομολόγος  και συγγραφέας του βιβλίου «Πολιτική Οικονομία – Ειδικό Βοήθημα» Αντρέας Νεοφύτου και αποτελούν χρήσιμο  και εγγυημένο βοήθημα για κάθε υποψήφιο.

 

ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ €50 (ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟ 18/9)
Περιλαμβάνει Πακέτο 5 Δοκιμίων Τεστ Φυσικής Αγωγής 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ €35
Περιλαμβάνει 2 ολοκληρωμένα 3ωρα  Online Δοκιμαστικά Εξεταστικά Δοκίμια Πληροφορικής

 

ΛΑΤΙΝΙΚΑ – ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

 

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
error: Content is protected !!